KODSİS Veritabanı Deneme Erişimi Duyurusu

04 Feb 2023

Değerli AGÜ Mensupları,

"KODSİS-Kurumsal Online Dil Yönetim Sistemleri" veritabanı 31 Mart 2023 tarihine kadar üniversitemiz deneme erişimine açılmıştır.

KODSİS veritabanı; İngilizce, Almanca, Fransızca gibi dil eğitimlerinin yanı sıra Mesleki Eğitimler, Kişisel Gelişim Eğitimleri ve Eğitmen Eğitimlerine yönelik olan veritabanı içerikleri görsel ve işitsel kaynakların yanı sıra çevrim içi, çevrim dışı deneme sınavlarını ve ders anlatımlarını da içermektedir.

Erişim Linki: https://kodsis.dpu.edu.tr/kodsis

KODSİS Kayıt ve Öğrenci Paneli Bilgilendirme Videosu için Tıklayınız

Sertifika Sorgulama Videosu için Tıklayınız

Not: “Eğitimler →Hesabım→ Kayıt Ol ” sekmelerinden bilgilerinizi girerek hesabınızı oluşturmalısınız. Sadece kurumsal mail adresinizle (......@agu.edu.tr uzantılı) üye olduktan sonra mail adresinize gelen doğrulama mailini onaylayarak üyeliğinizi etkinleştirmelisiniz. Deneme erişimi süresince e- Devlet üzerinden verilecek olan sertifikaları onaylama yetkiniz bulunmamaktadır.

Sağlıklı günler dileklerimizle,

AGÜ Kütüphanesi olarak; tüm personelimiz ile her türlü teknik destek, istek ve önerilerinizi sağlamak üzere helpdesk.agu.edu.tr veya kutuphane@agu.edu.tr aracılığıyla sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız.